Länia Östergötland

Länia Östergötland, Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping
Telefon: Visa nummer

Visa alla objekt från samtliga Länia-kontor

Välkommen till Länia Företagsförmedling

Vi är din lokala företagsmäklare med ett nationellt nätverk via våra kollegor runt om i landet. Det innebär att vi enkelt kan hitta både köpare och säljare i hela landet.

Vi har lång erfarenhet som rådgivare i samband med ägarförändringar, värderingar och övriga aktuella företagsledningsfrågor. Framför allt har vi god kunskap inom industri och handel, men är också väl förtrogna med de flesta andra branscher.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion! Vår uppgift är att vara din samarbetspartner och rådgivare för en sund företagsaffär.

Vilka vi är

Vi är en partnerägd organisation med 25 kontor över hela landet. På varje kontor finns stor kunskap om den lokala marknaden, samtidigt som vi alla har tillgång till Länias samlade kompetens och hela nätverk

Vår verksamhet

Vår affärsidé: Att rikstäckande erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Den förändrar vi inte, den är förutsättningen för vår existens.

Vår mission: Att tillföra förnyelse och utveckling av näringslivet genom att med god kompetens förmedla företag till nya ägare

Övrig information

Vår historia: Idag är mycket annorlunda än vad det var 1990 när Länia Företagsförmedling startade. Och precis som vår omvärld kontinuerligt förändras, krävs det också att vi utvecklas i takt med tiden. För oss har det varit viktigt att skapa en profil som matchar den omvärld vi lever i.

Medarbetare

 • Magnus Melberg

  Magnus Melberg

  Företagsmäklare och partner

  E-post: magnus.melberg@lania.se
  Telefon: 070-680 41 70

  Besöksadress:
  Laxholmstorget 3, 602 21 Norrköping

En sida av Corporate Classifieds AB