Karolex Business Transaction Team

Karolex Business Transaction Team, Nordanåvägen 32, 811 95 Järbo

Telefon: Visa nummer

Branscher

  • Bygg & entreprenad
  • Handel
  • Tillverkning
  • Tjänsteföretag

Företagsinformation

Karolex Business Development AB verkar som konsulter inom affärsutveckling med fokus på sälj- och marknad samt ledarskap.

Inom Karolex Business Transaction Team arbetar vi primärt med företagsförmedling och vi åtar oss såväl säljuppdrag som förvärvsuppdrag.

Vilka vi är

Vi är en organisation som tror mycket på samverkan av olika kompetenser och att sådan samverkan ger det bästa resultatet för vår uppdragsgivare.
Detta tänk utgår ifrån ren ödmjukhet och insikter om den egna kompetensen - det är svårt att ärligt säga att \"jag är, om inte bäst, så i alla fall riktigt bra inom ledarskap, sälj, ekonomi, juridik och marknadsföring\".
Vi har inte stött på någon hittills som är riktigt skicklig inom alla dessa områden och tror att om sådana personer finns så är de troligen rätt få.
Vårt fokus är därför att skapa ett team av människor som alla har en spetskompetens inom de områden som är viktigt för vår verksamhet, på så sätt kan vi säkerställa att vi levererar bästa möjliga resultat för våra uppdragsgivare.

Vår verksamhet

Vi genomför säljutbildningar/säljträning, coaching av säljare och säljchefer, ledarskapsutbildningar, ledningsgruppsutveckling och coaching av ledare.
Vi genomför även medarbetarundersökningar samt kan erbjuda ett antal olika personlighetstest.

Vi samverkar även med en juristbyrå som är specialiserad på affärsjuridik och kan i samverkan med denna byrå erbjuda ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster.

Övrig information

Vi finns i egna lokaler och driver en boende- och konferensanläggning - Jädraås Herrgård - där vi även kan erbjuda exempelvis konferenser, workshops, säljutbildningar, ledarskapsutbildningar, lokaler för ledningsgruppsmöten, projektgruppsmöten och liknande samt ett brett utbud av teambuildingaktiviteter.