AB Stockholms Företagsmäklare

AB Stockholms Företagsmäklare, Karbyvägen 2b, 13466 Ingarö
Telefon: Visa nummer

Välkommen!

Stockholms Företagsmäklare ska vara det självklara valet för dig när du vill sälja eller köpa små eller stora restaurang företag i Stockholm´s regionen. Vi är specialiserade på restaurangförmedling och kan med stolthet säga att vi är idag den ledande restaurangmäklaren i Stockholm. Vi tycker att det är lika självklart att anlita en specialiserad företagsmäklare som det är att anlita en specialiserad läkare för att nå bäst resultat.

Med stor ansvarskänsla,lyhördhet och fullt personligt engagemang gentemot våra uppdragsgivare skapar vi tillsammans fram en form för försäljningen där uppdragsgivaren har full insyn i försäljnings processen. 

Att anlita oss ska kännas tryggt för både säljare och köpare. Med lång erfarenhet från företagande och genomförda överlåtelser så besitter vi idag en kompetens om hur man på bästa möjliga sätt och med rätt pris får en överlåtelse till stånd där både säljare och köpare blir vinnare. 

Vi samarbetar med en rad olika samarbetspartners för att ha en bred kompetens i allt vi företar oss. Med vårt stora kontaktnät, kundregister och aktiva marknadsföring hittar vi potentiella köpare till din verksamhet omgående.

Om ni anlitar oss och våra tjänster, får ni också kunskap, erfarenhet, kontaktnät och trygghet genom hela affären på köpet.

Be gärna om referenser och titta på tidigare försäljningar som Stockholms Företagsmäklare har gjort. Men lita också på magkänslan – förtroende är viktigt när du ska sälja din verksamhet.

Vilka vi är

Kontakta Stockholms Företagsmäklare:

Adress till kontaktsida Stockholms Företagsmäklare:
http://www.stockholmsforetagsmaklare.se/sv-SE/kontakt-16387194

Adress Hemsida:
http://www.stockholmsforetagsmaklare.se/sv-SE

Besöksadress:
Stockholms Företagsmäklare AB
Karbyvägen 2b
134 66 INGARÖ

E-post:
Info@stockholmsforetagsmaklare.se

Tel:
08-599 970 90

Org. nr:
556992-8434
Innehar F-skattebevis

Lasse Heino / Vd Företagsmäklare
Tel: 072-962 57 09
Mail: lasse@stockholmsforetagsmaklare.se
-----------------------------------------------------

Vår verksamhet

Våra unika tjänster kommer att ge dig en bättre chans att göra en mer lönsam och snabbare affär eftersom vi är proffs på att:

1- Sälja företag, det är vårt dagliga jobb, medans säljaren ofta gör det för första gången

2- Hitta potentiella kunder omgående, då vi  redan har ett stort kontaktnät av sökande av just din verksamhet, vilka du inte kan nå på något annat sätt.

3- Sälja ditt företag på heltid, medans du måste sköta dom dagliga rutinerna på ditt företag heltid.

4- Se om köparen har den ekonomiska möjligheten att köpa ditt företag, utan att bara ta upp tiden och inte få något avslut på köpet.

5- Marknadsföra och annonsera  försäljningen till rätt målgrupp via rätt medier på ett säljande sätt.

6- Inte blanda i känslor utan att se det på bästa affärsmässiga sätt för att göra en så lönsam överlåtelse som möjligt.

7- Värdera rörelser till marknadspris, eftersom vi är i kontakt med marknaden dagligen. Kom ihåg att en traditionell värdering är en kvalificerad gissning av vad priset borde vara, medans ett marknadspris är vad någon är villig att betala för företaget just idag.

8- Se till att rätt pris uppnås i en budgivning, då vi har stor erfarenhet av detta.

9- Upprätta bindande avtal där bägge parter känner sig trygga i ingåendet av dessa, då vi besitter all kompetens med våra samarbetspartners och allt detta ingår i förmedlingsuppdraget.

10- Ta kontakt med myndigheter och hyresvärdar i rätt tid och på rätt sätt för att  möjligöra en försäljning av ditt företag.

11- Ge goda råd och lägga upp en plan för genomförandet av en försäljning och för att uppnå dom bästa skattekonsekvenserna inom lagens ramar.

Övrig information

Stockholms Företagsmäklare AB har/är:

- registrerad för F-skatt
- momsregistrerad
- har god kreditvärdighet
- professionsförsäkring/ansvarsförsäkring
- medlem i Företagarna - Sveriges största  företagarorganisation

En sida av Corporate Classifieds AB