Länia

Länia erbjuder alltid effektiv & professionell hjälp med att sälja, köpa eller värdera företag. 25 års erfarenhet i branschen. Rikstäckande företagsförmedling.

Välkommen till Länia!

Idag är mycket annorlunda än vad det var 1990 när Länia Företagsförmedling startade. Och precis som vår omvärld kontinuerligt förändras, krävs det också att vi utvecklas i takt med tiden. För oss har det varit viktigt att skapa en profil som matchar den omvärld vi lever i. Vi vill vara attraktiva och synas för dig som går i tankarna att göra en företagsaffär, vare sig du är säljare eller köpare. Vi vet också att ett av de största behoven vi har idag är att kunna spara tid och fokusera på det som är viktigt. I grunden ligger därför vår affärsidé:

Att rikstäckande erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Den förändrar vi inte, den är förutsättningen för vår existens.

Vi är en kedja med 25 kontor över hela landet och tillsammans är vi ca 35 företagsmäklare. På varje kontor finns stor kunskap om den lokala marknaden, samtidigt som vi alla har tillgång till Länias samlade kompetens och hela nätverk. Vi är helt oberoende och ägandet av Länia delas mellan alla partners som också arbetar aktivt som mäklare.

Vi har under åren utvecklat vår metodik och en infrastruktur runt denna mission som gör att vi idag kan förmedla företag på ett effektivt och sunt sätt. Vi på Länia underlättar och konkretiserar affären för dig som vill köpa, sälja eller värdera företag oberoende av bransch och storlek på uppdrag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor kring företagsaffärer eller värderingar!