Väletablerad arkitektbyrå i Stockholm - Generationsskifte

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerad arkitektbyrå i Stockholm - Generationsskifte

Bakgrund och introduktion:
Företaget är en välrenommerad arkitektbyrå i Stockholm som funnits i drygt 30 år. Det är det lilla företaget med de stora uppdragen. Ägarna närmar sig pensionsåldern och börjar nu planera för att trappa ned inför kommande pensionering. Man kan dock finnas kvar under en tid som ett stöd och tillgång för ny ägare.

Detta är ett utmärkt tillfälle för branschkollega att stärka sin befintliga verksamhet eller för bolag med angränsande verksamhet att komplettera sitt tjänsteutbud.


Verksamheten:
Företaget utvecklar som arkitekter kommersiella fastigheter i nära samarbete med fastighetsägare. Många uppdrag inom Handel och Kontor. Långsiktiga engagemang. Erfaren och kompetent personal med minst 15 års erfarenhet vilket är en bristvara i branschen. Bland kunderna återfinns många starka varumärken. Kundrelationerna är långa och starka. Kunder vinns i stort sett uteslutande på företagets höga kvalitet på utförda uppdrag vilket skapat ett väldigt gott renommé för företaget.

Ekonomi:
Bolaget omsätter ca 7-9 MSEK/år.

Prisnivå:
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Processen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av en företagspresentation/prospekt. Med intressenter som har ett fortsatt intresse sker vidare process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling.

Kontakt:
För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson. För att se att de rätta förutsättningarna finns för en ev kommande affär är vi tacksamma om ni inledningsvis lämnar en presentation/beskrivning av er och er verksamhet.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Mats-Ola Carlsson

Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

  Fråga Mäklaren

   Mats-Ola Carlsson

   Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen