Exportföretag med unika bilprodukter

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2008

Omsättning

1 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Exportföretag med unika bilprodukter

Är du på jakt efter en extraordinär möjlighet att förvärva ett exportföretag med banbrytande innovation inom bilindustrin? Vi presenterar en unik affärschans med två affärsområden inom fordon:
1. System för varningsljud som alla elbilar och andra elfordon måste ha numera.
2. En patenterad produkt som omvandlar den vardagliga bilupplevelsen till något extraordinärt med ljud av en kraftfull V8, V10 eller till och med en V12-motor.

Produktutbud:

• För elfordon: För fordon som måste uppfylla den nya lagstiftningen om varningsljud, AVAS, erbjuder vi en specialutvecklad produkt som möter kraven för eldrivna fordon. Denna innovativa produkt består av en dosa som mäter bilens hastighet och spelar upp ljud genom en vattentät högtalare. Bland våra större kunder märks tillverkare av eldrivna bussar och sportbilar. Detta är en helt ny marknad med växande internationell efterfrågan. Unikt för produkten är bl.a. det realistiska motorljudet, något som är ett av kraven i EU lagstiftningen för AVAS. Produkterna tillverkas exklusivt för bolaget av fabriker i Sverige och Asien.
• För bilar med förbränningsmotorer: Vår patenterade plug-in modul ger bilägare möjligheten att förvandla ljudet i deras fordon till det mäktiga mullret från en högpresterande motor. Äkta ljud från Ferrari, Porsche, Lamborghini, H-D med flera ingår. Perfekt för den som vill sticka ut eller helt enkelt njuta av en mer uppslukande körupplevelse. Fungerar även som FM-sändare och USB-laddare. Säljs genom distributörer, framförallt i Europa och Japan. Produkten tillverkas exklusivt för bolaget av fabrik i Asien.

Affärshöjdpunkter:

• Stark marknadsposition: Redan etablerad med storkunder och en imponerande försäljningssiffra på 5,7 miljoner kronor när konsumentprodukten fick ökat fokus. Med rätt marknadsföringsstrategi finns det en enorm potential att skala upp verksamheten globalt.
•Hög marginal: Tack vare den patenterade teknologin och den unika produktdesignen, erbjuder vårt företag exceptionellt höga marginaler.


Denna försäljning representerar en sällsynt möjlighet att förvärva ett företag inom bilindustrin, med produkter som redan har visat sig vara framgångsrika på marknaden. Om du har en passion för bilar och teknik, samt erfarenhet inom marknadsföring och affärsutveckling, är detta din chans att ta över och expandera ett företag med stor potential. Nuvarande ägaren, som utvecklat produkterna, driver företaget ensam och enda marknadsföringen hittills har varit de egna webbsidorna.

Kontakt: För mer information och för att inleda diskussioner kring ett förvärv, vänligen kontakta oss via formuläret. Missa inte chansen att äga och driva ett företag som förändrar hur vi upplever körning.

PB

Patenterad Bilprodukt

    Fråga Mäklaren

      PB

      Patenterad Bilprodukt

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen