Svenskt premium varumärke av Vinäger med stor potential

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2011

Omsättning

0,5 Mkr

Beskrivning av Svenskt premium varumärke av Vinäger med stor potential

Nu har du möjlighet att ta över ett bolag inom livsmedelsbranschen som verkat sedan 2011 och är känt för sin högkvalitativa vinäger som uppskattas av krögare och kockar på högsta nivå.

Företaget i korthet:

• Starkt varumärke: Företaget har byggt ett starkt nationellt varumärke och har blivit känt för sin högkvalitativa vinäger.
• Potential: Ägaren lägger endast 2 dagar i månaden på att driva detta företag och trots det omsätter strax över 300 tkr. Man har tidigare lade mer tid och hade då en omsättning på cirka 800 000 SEK. Det finns det tydlig potential att öka intäkterna igen. Finns även stor potential för nya ägare att börja med försäljning mot dagligvaruhandeln samt andra områden.
• Utvecklingsmöjligheter med angränsade produkter
Det finns flertalet produkter som kan utvecklas och bredda verksamhetens utbud. Underlag och recept etc finns att tillgå.
• Stor efterfrågan: Det finns en stor efterfrågan på högkvalitativ vinäger, särskilt från de stora återförsäljarna i Sverige. Nuvarande ägare har inte ägnat någon kraft åt marknadsföring eller sälj, det har i huvudsak varit inkommande ordrar från befintliga återförsäljare.
• Erfaren ägare: Ägaren har en gedigen bakgrund inom livsmedelsbranschen och restaurangverksamhet, vilket ger en värdefull expertis.
• Varulager och utrustning: Med ett varulager på 600 – 700 000 och maskinell utrustning värd över 300 000 SEK är företaget väl rustat för verksamheten.

Om du är verksam inom livsmedelsbranschen eller har en passion för att erbjuda högkvalitativa produkter, är detta en möjlighet du inte vill missa. Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

AV

Alexander Vinäger

    Fråga Mäklaren

      AV

      Alexander Vinäger

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer

        Stolt samarbetspartner till

        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen
        bolagsplatsen