Lönsamt mjukvaruprogram inom CAD-ritningar med enorm potential

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

4 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Lönsamt mjukvaruprogram inom CAD-ritningar med enorm potential

Efter mer än ett decennium av framgångsrik verksamhet i CAD-branschen, är det dags för ett generationsskifte, och vi erbjuder nu en sällsynt möjlighet att förvärva ett väletablerat och högpresterande företag som specialiserar sig på CAD-ritningar för hus, el, ventilation, larm och datanätverk. Våra tjänster är avgörande för dokumentation inom en rad olika sektorer, och vi har etablerat ett starkt rykte genom att betjäna stora företag, myndigheter och organisationer.

Företaget i korthet:

• Stabil och passiv Inkomst: Verksamheten är nästan helt automatiserad, vilket gör att nuvarande ägare endast behöver lägga minimalt med tid på den dagliga driften.
• Utmärkt kundbas: Vi har byggt upp ett omfattande register med 30 000 personer och har ett starkt rykte, med mycket höga kundomdömen på Trustpilot.
• Finansiell framgång: Med ett täckningsbidrag på 51%, en omsättning på knappt 4 miljoner kronor och en vinst före personalkostnader på cirka 1 miljon kronor, visar företaget på god lönsamhet.
• Erfarenhet och expertis: Företaget har drivits framgångsrikt i över 10 år av en ägare med omfattande erfarenhet inom CAD-branschen.
• Stor potential: Det finns enorm potential för tillväxt genom att bygga en säljorganisation, driva aktiv försäljning, uppdatera befintliga program hos kunder, samt sälja utbildningar och branschspecifika applikationer.
• Flexibel övergång: Ägaren är tillgänglig för att underlätta en smidig övergång och dela med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet.

Verksamhetsmodell:

De flesta av våra kunder hanterar sina behov genom självstudier efter att ha laddat ner vår programvara. För de som behöver ytterligare support, tillhandahåller vi utbildning och kundservice genom våra kvalificerade externa konsulter. Vi samarbetar också med externa konsulter för ekonomihantering, Google-annonsering och support, vilket håller vår affärsmodell smidig och effektiv. Företaget har inga egna anställda.

Möjlighet:

Detta är en idealisk affärsmöjlighet för en entreprenör med visionen att ta ett redan etablerat företag till nästa nivå, eller för ett befintligt företag som vill utöka sin produktportfölj och marknadstillgång. Missa inte chansen att äga och vidareutveckla ett företag med en stark marknadsposition, högkvalitativa produkter och en trogen kundkrets.

Kontakt:

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

MR

Mjukvara Ritningar

  Fråga Mäklaren

   MR

   Mjukvara Ritningar

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen