Läkarmottagning med bred kompetens och gott rykte

location Halland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Läkarmottagning med bred kompetens och gott rykte

Den aktuella verksamheten är väletablerad och utöver läkarmottagning med specialister inom ett flertal områden finns bl.a. fysioterapi och osteopati. Här finns även företagshälsovård, hälsokontroller för privatpersoner och försäkringsbolag samt en vaccinationsmottagning.

Patientbesöken kommer främst från boende inom Kommunen där verksamheten bedrivs. Merparten är kopplade till primärvården, men också många patienter kopplade till privata försäkringar och företagshälsovård.

Sjukvården bedrivs genom ersättningsetablering och avtal med Region Halland på Nationella Taxan. Patientbesöken sker i ändamålsenliga lokaler och med ett stort engagemang hos ägare och personal.

Företaget har en omsättning på ca 10 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet. Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, ser tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla företaget vidare till nästa nivå.

Försäljningen är i första hand planerad som en aktieöverlåtelse, men även inkråmsöverlåtelse kan diskuteras. Ägaren stannar gärna kvar i verksamheten en tid för att säkerställa ett bra övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” eller kontakta ansvarig mäklare.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Patrik Alvhage

Länia i Halland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Patrik Alvhage

   Länia i Halland

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer