Frisörsalong med AA-läge i centrum (ID: 1464)

location Centrum - Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

46 m2

Hyra

30000 kr/mån

Platser

3 st

Beskrivning av Frisörsalong med AA-läge i centrum (ID: 1464)

En mycket välvårdad och fin frisörsalong i köpstarkt område mitt i Göteborgs centrum. Allt är byggt från grunden, designat och stylat. Det finns idag 3 frisörstolar men med möjlighet att utöka till 6 stolar. 1 plats för schamponering.

Salongen är mycket ljus med stora skyltfönster. Denna salong är mycket väletablerad med hög genomströmning av kunder tack vare sitt utmärkta läge.

Ägaren har satsat cirka 200 000 kr på ny inredning så allting är nytt och fräscht. Omsättningen är just nu cirka 100 000 kr per månad.

Yta: 46 kvm.
Hyra: cirka 30 000 kr inkl. moms per månad.
Öppettider: vardagar kl 10-19, lör 11–16. Sön stängt.

Pris: 700 000 kr.

Adress, bilder och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer