Bann Thai - Väletablerad Thai restaurang i Högsby, Kalmar

location Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

2 Mkr

Prisidé

1 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Area

187 m2

Hyra

17500 kr/mån

Beskrivning av Bann Thai - Väletablerad Thai restaurang i Högsby, Kalmar

På grund av ett planerat generationsskifte finns nu en unik möjlighet att förvärva en framgångsrik och väletablerad thailändsk restaurang, Bann Thai, belägen i hjärtat av Högsby, Kalmar. Efter att ha drivits som ett familjeföretag i 7 år, med en stadig ökning av framgången år efter år, söker vi nu en passionerad ny ägare som kan fortsätta att utveckla denna blomstrande verksamhet.

Restaurangen i korthet:

Stabil Omsättning: Restaurangen har en stadig omsättning på 2 miljoner kronor, med potential för ytterligare tillväxt genom nya initiativ och erbjudanden.
Perfekt läge: Beläget på Järnvägsgatan 37, 579 30 Högsby, i Kalmar, drar restaurangen nytta av sitt centrala läge med god tillgänglighet och synlighet.
Rymlig lokal: Den hyrda lokalen omfattar 187 m², med en månadshyra på 17 500 kr, inklusive varmt vatten och VA. Lokalen erbjuder massor av möjligheter för den som vill utvidga verksamheten med exempelvis pubverksamhet, karaoke, trubadurkvällar, och mer.
Väletablerat: Som en etablerad aktör på marknaden har Bann Thai byggt upp ett starkt rykte för sin autentiska thailändska mat och utmärkt service.
Nyckelfärdigt: Detta är en nyckelfärdig operation där den nya ägaren kan ta över och driva restaurangen från dag ett utan avbrott.

Potential:

Denna restaurang erbjuder en fantastisk möjlighet för både den erfarna restaurangägaren och den som drömmer om att äga sin egen restaurang, att ta över en etablerad verksamhet med ett redan lojalt kundunderlag. Med utrymme för att utöka och diversifiera verksamheten finns det stor potential att öka intäkterna ytterligare.

Pris och villkor:

Försäljningspris: 1 miljon kronor för en smidig och effektiv övergång till den nya ägaren.

Missa inte chansen att bli en del av Högsbys matkultur genom att ta över Bann Thai, en restaurang känd för sin kvalitet och gästfrihet. Kontakta oss idag för mer information och för att börja processen att bli nästa ägare till denna fantastiska restaurang!

Kontakta oss via formuläret för mer information.

RR

Rolant Restaurang

  Fråga Mäklaren

   RR

   Rolant Restaurang

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen