Andel i populärt digitalt apotek

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

13 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Andel i populärt digitalt apotek

Här finns en möjlighet att bli delägare i en populär och väletablerad svensk e-handel. Verksamheten fungerar som ett digitalt apotek och det primära fokuset ligger på produkter inom kosttillskott och kroppsvård.

Företaget startades upp i sin nuvarande form år 2017 och har sedan dess etablerat en stark plats på marknaden. Med goda omdömen och recensioner och med flertalet återkommande kunder kan man kalla sig för en kundfavorit.

Man har arbetat mycket med att ta fram ett brett och välsorterat sortiment med marknadsledande och populära varumärken, däribland även flera svenska varumärken. Webshoppen och hemsidan är professionell, stilren och lättnavigerad.

Med en omsättning om strax över 13 MKR som stabilt ökat sedan uppstart har man haft behovet av att utöka personalstyrkan, och man är idag 4 anställda som sköter driften av verksamheten.

Objektet säljes med sekretess och all kontakt sker via mäklaren.

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Christina Hansson

  Fråga Mäklaren

   Christina Hansson

   Svenska Bolagstorget

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer