Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Din sökning gav tyvärr inga resultat

Var god testa att bredda din sökning, det kan finnas annonser som passar dina önskemål men som valt att inte ange den informationen publikt.

Företag till salu i Åre: Fler än 10st bolag till salu just nu

Letar du efter ett företag att köpa i Åre? Bolagsplatsen hjälper dig att hitta det perfekta företaget som som passar dig. Just nu finnsflera bolag till salu i Åre. Här hittar du allt från tjänsteföretag, tillverkande företag, handelsföretag, butiker, byggbolag, hotell, restauranger och andra företag som säljes. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att hitta företaget som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på bransch, omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat bolaget du villl köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Åres största marknadsplats för att köpa och sälja företag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya företag kommer ut till salu i Åre som passar dina kriterier. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.