Anlita en mäklare

Att anlita en mäklare är i många försäljningsprocesser en stor trygghet – både för säljare och för köpare. En mäklare kan assistera under både företagsförsäljningar och fastighetsförsäljningar, denne kallas då företagsmäklare respektive fastighetsmäklare.

På Bolagsplatsen.se har vi samlat några av Sveriges främsta mäklare, både inom företagsförsäljningar och fastighetsförsäljningar. Våra mäklare är vana att arbeta under sekretess, något som kan vara önskvärt inom framförallt försäljning av företag.

En mäklare, företagsmäklare som fastighetsmäklare, är erfaren och kunnig inom försäljningsprocessen vilket kan vara önskvärt framförallt när det kommer till avtals- och kontraktsskrivning. Mäklaren hjälper dig som säljare att paketera försäljningen och ser till så att allt inom försäljningsprocessen sker på ett korrekt vis.

Värderingar

De allra flesta mäklare arbetar även med värderingar. Önskar du komma i kontakt med en mäklare avseende en värdering, alternativt en värderingsman, kan du använda vår värderingstjänst.

Kontakta Bolagsplatsen.se

Önskar du mer information om hur en mäklare kan hjälpa just dig eller har frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.

Telefon: 070 - 282 16 66 (telefontid: 10:00 - 15:00)
E-post: info@bolagsplatsen.se

Bolagsplatsens nyhetsbrev

Har du frågor som rör företagsöverlåtelser, franchisetagande, fastighetsförsäljningar eller någon av våra andra tjänster är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.