Sälj ditt bolag på Sveriges största marknadsplats

 • Annonsera under full sekretess
 • Nå 60 000 Köpare per månad
 • Köpeavtal, sekretessavtal, fullmakt m.m ingår (värde 7900 kr)
 • Checklista med allt du behöver tänka på

Jag är intresserad av att sälja eller värdera ett bolag

Vid frågor kontakta oss på 0702 82 16 66 eller maila info@bolagsplatsen.se
 • Företag till salu
 • Fastigheter till salu

Skapa annons

Inom denna kategori ryms alla typer av verksamheter till salu, som till exempel tillverkningsföretag, tjänsteföretag, hotell eller restauranger. Annonseringstid 6 månader.

Fastigheter till salu

Inom denna kategori ryms fastigheter, mark och arrenden för uthyrning, som till exempel industrifastigheter, skogsmarker och jordbruksarrenden

 

Sälj ditt företag med hjälp av Bolagsplatsen - Sveriges ledande plattform för att sälja bolag!

 

Om du går i säljtankar har du kommit rätt. Av Bolagsplatsen får du hjälp och stöttning med allting som har med försäljningen av ditt företag att göra. Att sälja sitt företag kan vara en omfattande och komplicerad process där höga belopp står på spel. Vi finns här att stötta dig genom alla steg i processen. Så att du kan känna dig trygg såväl inför, under och efter affären är genomförd. Vi hjälper dig hitta rätt köpare av ditt bolag så att ni får maximalt betalt! 

 

Med hjälp av våra anslutna experter så guidar vi dig igenom all steg i en företagsförsäljning:

Förberedelser

 • Värdering av företaget

 • Förmedla en attraktiv beskrivning av företaget

 

Under processen

 • Identifiera köpare

 • Mottag & utvärdera intressenternas bud

 • Hantera bud för att få maximalt betalt

 • Due diligence processen

 • Bistå med juridiska handlingar och expertis för att fullfölja affären

 

Efter försäljning

 • Optimera skatteeffekter av försäljning

 • Registrering hos Bolagsverket

 

Så enkelt skapar du en annons

Att skapa en annons på Bolagsplatsen är enkelt, du lämnar bara dina kontaktuppgifter så sköter vi resten. Våra handläggare kommer att kontakta dig omgående för att skapa en tilltalande annons. Med information från dig skapar vi en attraktiv beskrivning av företaget, laddar upp bilder och publicerar din annons. Annonsen är aktiv i sex månader från publiceringsdatumet och når tio tusentals potentiella köpare varje månad. Vi erbjuder även möjligheten att boosta din annons eller synas i vårt nyhetsbrev för att nå ännu fler intressenter. Välkommen att annonsera på Sveriges största plattform för företagsförsäljningar!

 

Helt anonym

Du kan alltid välja att annonsera på Bolagsplatsen helt anonymt! De flesta annonser utlämnar aldrig namn på verksamheten. Du kan även välja att hålla ort sekretessbelagt och du behöver inte lämna några uppgifter om omsättning eller resultat som kan göra det enkelt för spekulanter att gissa sig till vilket bolag det rör sig om. Alla förfrågningar från spekulanter går via formuläret och hamnar i din inbox. Intressenterna ser alltså inte din mailadress i annonsen. Du väljer själv vilka köpare i din inbox som du vill inleda dialog med. Vi rekommenderar alltid att ni ska sända sekretessavtal till spekulanter innan ni lämnar ifrån er information. Sekretessavtal är ett juridisk handling som ni får av Bolagsplatsen i samband med att ni lägger ut en annons. Så känn dig trygg med att du kan testa intresset hos köpare helt anonymt!

 

För alla storlekar, branscher och mognadsgrad

Bolagsplatsen är till för både dig som vill sälja 100% av ditt bolag eller bara en andel. Ska du sälja din startup eller snart gå i pension så har du kommit rätt, här finns köpare inom en rad olika industrier och storlekar.

 

Nå Sveriges största register av köpare

Bolagsplatsen har Sveriges största register med över +5000 seriösa köpare och investerare som letar efter bolag att köpa som just ditt! Vårt omfattande register gör det möjligt för er att komma i kontakt med tusentals köpare utan att annonsera publikt. Här kan du hitta köpare helt anonymt och du väljer själv med vilka intressenter du vill fördjupa dialogen med. För dig som funderar på att sälja företag så kan detta vara ett bra första steg att undersöka vad det finns för intresse för just ditt bolag.

 

Läs Bolagsplatsen’s kompletta guide för säljare

Vill du fördjupa dig i hur processen går till när man ska sälja sitt företag? Bolagsplatsen har tagit fram en omfattande guide som noggrant går igenom alla steg i processen att sälja ett företag. Bolagsplatsens guide för säljare