Välrenommerat plåtslageri och tillverkare av solfångare

location Örebro - Örebro

Din intresseanmälan har skickats

Tjänsteföretag

Omsättning

10-20 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Välrenommerat plåtslageri och tillverkare av solfångare

Bolaget som överlåtes har tre olika verksamhetsgrenar. Ett väletablerat plåtslageri med över 50 års erfarenhet från branschen, en smedja, samt en solvärmedel. Med stor erfarenhet av takarbeten har bolaget utvecklat unika solfångare som man tillverkar och säljer. Företaget har sin verksamhet i Mellansverige.

Varför är detta bolag en bra investering?

o Kunder
Företagets tjänster och produkter vänder sig till många olika kunder, vilket minskar risken. Bolaget har flera upparbetade relationer med ekonomiskt starka återkommande kunder.

o Väletablerat med spännande framtid och utvecklingsmöjligheter
Det råder en hög efterfrågan på plåtslagartjänster, vilket gör att det finns goda möjligheter att utöka den delen.
Plåtslageriet är ett väletablerat varumärke med stabil verksamhet som ger en ekonomisk trygghet. Med den grunden finns det stor potential att utveckla soldelen. Om politiken i Sverige ändras så att det satsas mer på solfångare är detta en unik möjlighet att ligga i framkant när marknaden för solfångare växer. Eller om man vill satsa på solceller där det redan finns en stor efterfrågan på marknaden.
Finns stora möjligheter att utveckla smedjan.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse. Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta ansvariga företagsmäklare.

Mikael Vestergård

Länia Västmanland

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Mikael Vestergård

  Fråga Mäklaren

   Mikael Vestergård

   Länia Västmanland

   Mobil: Visa nummer