Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen

Din sökning gav tyvärr inga resultat

Var god testa att bredda din sökning, det kan finnas annonser som passar dina önskemål men som valt att inte ange den informationen publikt.

Företag inom tillverkning till salu i Lidingo

Ska du köpa eller sälja en fabrik? Bolagsplatsen är Lidingos största marknadsplats för att köpa och sälja fabriker. Här kopplas säljare och köpare av tillverkningsföretag samman med varandra.

Hos oss hittar entreprenörer och riskkapitalister allt från små tillverkningsföretag till medelstora och större fabriker med egna varumärken. Här hittar du verksamheter i Lidingo inom alla typer av tillverkningsindustrier, från glasbruk och gjuterier, till kemiföretag, byggmaterialtillverkare, konfektionsföretag, möbeltillverkande företag, tryckerier och papperstillverkare. Om ett tillverkande företag är till salu i Lidingo, så hittar du det förmodligen hos Bolagsplatsen.se

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Lidingos största marknadsplats för att köpa och sälja företag.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya tillverkningsföretag och fabriker i Lidingo kommer ut till salu. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen