STOLT of Sweden (EH-5015)

location Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av STOLT of Sweden (EH-5015)

Här finns en unik möjlighet att bli ägare till en del av den spännande och innovativa marknaden för sport- och friluftsprodukter. Till salu finns nu STOLT of Sweden, en framgångsrik e-handelsverksamhet som tagit skidvärlden med storm med sin egenutvecklade, unika produkt - BootSki, världens kortaste skidor!

STOLT of Sweden grundades 2020 av ett team som vuxit upp med skidor på fötterna. Deras gemensamma passion för äventyr och spänningen som alpinskidåkning ger, samt önskan att ta upplevelsen till nästa nivå, ledde till skapandet av BootSki. BootSki passar till alla DIN-typ av skidpjäxor och är det perfekta komplementet till din skidutrustning för att variera din upplevelse i backen. Produkten är enkel, men genomtänkt i design, funktion och flexibilitet för att ge användaren den optimala upplevelsen.

Genom organisk trafik har STOLT of Sweden skapat en betydande marknadsnärvaro. Webbutiken, www.stoltski.com, har genererat en omsättning på 1-2 miljoner kronor, med en imponerande vinstmarginal på 68%.

Företaget drivs via e-handelsplattformen Shopify. Även om de ännu inte har använt allt inom digital marknadsföring, har de byggt upp en prenumerationslista med 456 prenumeranter och finns på flera sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Tiktok och YouTube. Kundservice erbjuds via företagets egen informationsemail och Messenger via Facebook.

Med namnet STOLT of Sweden lägger de kvalitet och känsla i främsta rummet. Med BootSki vill de att du ska kunna uppleva och variera alpinskidåkningen på ett sätt du aldrig kunnat tidigare. Deras vision är att bidra till en framtid där vi och våra barn kan fortsätta att njuta av vår livsstil, med snöiga och kalla vintrar. Nu på ett annat sätt med BootSki. Det har aldrig varit enklare att ta med dina skidor till backen!

Fakta
- Objekt.nr: EH-5015
- Bransch: E-handel
- Namn: STOLT of Sweden (www.stoltski.com)
- Ort: Stockholm. Flyttbar!
- Omsättning: 2 mkr (per bokslut 31 jan 2023)
- Resultat: 700.000 - 1.000.000 kr

Utgångspris: Ring för info

Detta är en inkråmsöverlåtelse

Ansvarig mäklare
Philip Lindqvist-Malmgren

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen