Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Salonger till salu i Ostermalm Djurgarden: Hitta din nya salong i Ostermalm Djurgarden idag

Är du på jakt efter en skönhetssalong i Ostermalm Djurgarden att köpa? Bolagsplatsen hjälper dig att köpa den perfekta salongen för dig. Just nu finns flera frisörsalonger och skönhetssalonger till salu i Ostermalm Djurgarden. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa en salong som matchar alla dina önskemål. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat salongen som du vill köpa tar du kontakt med ansvarig företagsmäklare via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Ostermalm Djurgardens största marknadsplats för att köpa och sälja salonger; för såväl frisör som skönhetssalonger.

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya salonger i Ostermalm Djurgarden kommer ut på marknaden. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.

Stolt samarbetspartner till

bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen
bolagsplatsen