Skalbart SaaS-bolag (inom HR) med utvecklad plattform

location Värmland

Din intresseanmälan har skickats

Tjänsteföretag

Grundat

2019

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Förlust

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Skalbart SaaS-bolag (inom HR) med utvecklad plattform

Skalbart SaaS-bolag inom personalområdet med välutvecklad digital plattform

Ett spännande nischat SaaS-företag inom personalområdet, med en väl utvecklad digital plattform och befintliga återkommande kunder, är redo att skala upp med nya ägare. Företaget har utvecklat en modern och stabil teknisk plattform som både kan fungera fristående och integreras med andra tjänster.

En möjlighet att ta över ett företag där investeringar i teknikutveckling redan är gjorda och med proof of concept på marknaden i form av återkommande betalande kunder. Intäkter genereras från abonnemangsförsäljning eller konceptförsäljning mot den svenska marknaden samt kringtjänster. Majoriteten av kunderna betalar på årsbasis med automatiska förnyelser.

Bolaget förväntas göra ett positivt resultat 2022 efter att tidigare verksamhetsår investerat rejält i utveckling. Nu har bolaget låga personalkostnader, samt låga övriga omkostnader eftersom systemet och tjänsten till stora delar är automatiserat.

Ägarna idag är framförallt tekniska utvecklare och möjlighet till framtida stöd inom teknisk support och integrationer finns. En köpare av verksamheten jobbar troligen idag på något sätt med personalfrågor eller företagsadministration.

JL

Johan Larsson

Länia Värmland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  JL

  Johan Larsson

  Fråga Mäklaren

   JL

   Johan Larsson

   Länia Värmland

   Telefon: Visa nummer