Mekanisk verkstad specialiserad på bearbetning av aluminium och mjuka stållegeringar

location Uppvidinge - Kronoberg

Din intresseanmälan har skickats

Mekanisk verkstadTillverkning

Grundat

2014

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Mekanisk verkstad specialiserad på bearbetning av aluminium och mjuka stållegeringar

Bolaget är en mekanisk verkstad som specialiserar sig på bearbetning av aluminium och mjuka stållegeringar. Företaget startades 2014 och har sedan dess byggt upp en gedigen erfarenhet inom branschen. Med en stark fokus på korta- och medelstora serieproduktioner samt prototyptillverkning är Bolaget välutrustade för att tillgodose kundens individuella behov och krav.

Bolaget är en kundorienterad verksamhet som arbetar hårt för att uppnå en hög grad av precision i all bearbetning. Med skickliga CNC-operatörer och den senaste tekniken från Fanuc och andra ledande tillverkare, kan Bolaget utföra skärande bearbetning och montering med högsta kvalitet och noggrannhet. Företaget erbjuder en mängd olika bearbetningstjänster, inklusive borrning, fräsning, stansning, gängning och kapning med mera.

För att säkerställa högsta kvalitet på sina produkter, har Bolaget ett väl dokumenterat miljö- och kvalitetsarbete och är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Företaget använder sig av fyra stycken 4-axliga fleroperationsmaskiner, inklusive Brother S2-A, FANUC Robodrill Alpha DIA5, HAAS VF 4ss och Brother Speedio S1000X1 med FANUC Robot M10iD.

Bolaget arbetar med kunder inom en mängd olika branscher, inklusive industri, bygg och interiör. Med sitt fokus på kundanpassade detaljer och högkvalitativ bearbetning är Bolaget välpositionerade för att fortsätta växa och etablera sig som en ledande aktör inom sin bransch.

JB

Jesper Birgemo

Länia Jönköping

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JB

   Jesper Birgemo

   Länia Jönköping

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen