Lönsamt och snabbväxande företag som driver två frisörsalonger på Södermalm och i Hammarbysjöstad

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

FrisörsalongSkönhet & hälsa

Omsättning

8 Mkr

Anställda

9 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsamt och snabbväxande företag som driver två frisörsalonger på Södermalm och i Hammarbysjöstad

Vi är glada att presentera denna exklusiva affärsmöjlighet för dig som söker en framgångsrik verksamhet inom skönhetsbranschen. Efter 7 år av stadig tillväxt och förträfflig kundnöjdhet erbjuder vi nu vårt väletablerade företag, som driver två framgångsrika frisörsalonger på populära platser på Södermalm och i Hammarbysjöstad.

Översikt av företaget:

- Två frisörsalonger på attraktiva lägen: Våra salonger är strategiskt belägna på Södermalm och i Hammarbysjöstad. Dessa områden är kända för sina trendiga miljöer och stora kundunderlag.
- Stabilt kundflöde med hög beläggning: Vi har byggt en lojal kundkrets genom åren, vilket har resulterat i en imponerande beläggningsgrad på 90-100%.
- Erfaren och dedikerad personal: Med 9 professionella och engagerade frisörer i personalstyrkan har vi möjlighet att serva våra kunder på bästa sätt. Dessutom finns det utrymme för att utöka teamet och möta den ökande efterfrågan.

Lönsamhet och tillväxt:

- Ökande omsättning och vinst: Under 2022 genererade vi en omsättning på 8,2 miljoner kronor med en vinst på 1,2 miljoner kronor.
- För 2023 förväntar vi oss en ännu starkare tillväxt med en prognostiserad omsättning på 10 miljoner kronor och en vinst på 1,5 miljoner kronor. Detta bekräftar vårt framgångsrika affärsupplägg och potentialen för fortsatt tillväxt.

Fullt utrustade och moderna salonger:

- Välutrustade lokaler: Våra salonger är inredda med modern och stilren design, vilket skapar en inbjudande atmosfär för våra kunder.
- Kvalitetsprodukter och service: Vi erbjuder en förstklassig upplevelse genom att använda högkvalitativa produkter och erbjuda professionell rådgivning.

Denna unika möjlighet är perfekt för en investerare som söker en pålitlig och välmående verksamhet inom skönhetsbranschen. Ta chansen att ta över våra framgångsrika frisörsalonger och fortsätta erbjuda exceptionell service till våra kunder.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

A-

Anonym -

  Fråga Mäklaren

   A-

   Anonym -

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen