Framstående Legotillverkningsföretag med Potential

location Värnamo - Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

Medicinsk utrustning & hjälpmedelTillverkningMetallTillverkningMekanisk verkstadTillverkning

Grundat

1960

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

10-30 st

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Framstående Legotillverkningsföretag med Potential

Framstående legotillverkningsföretag som har en fantastisk potential att utvecklas och växa. Företaget har en stark position inom industrin och erbjuder skräddarsydda lösningar inom CNC-svarvning, fräs- och borrarbeten, samt ytbehandling och montering.

Verksamhetsområden: Företaget har specialiserat sig på skärande bearbetning av material som rostfritt stål och aluminium. Deras breda kompetens gör det möjligt för dem att tillverka högkvalitativa produkter och genomföra komplexa bearbetningsprocesser. Dessutom erbjuder de monteringstjänster för att leverera hela produkter eller delar direkt till sina kunder.

Produktionskapacitet: Företaget har i egenägda lokaler sin produktionsanläggning med moderna maskiner och utrustning. Deras maskinpark inkluderar avancerade CNC-svarvar och fräsar, vilket ger dem möjlighet att hantera en mängd olika bearbetningsbehov. Dessa maskiner är strategiskt utvalda för att ge hög precision och effektivitet i tillverkningsprocessen.

Kundfokus och partnerskap: Det här företaget är välkänt för sitt starka fokus på sina kunder och deras behov. De strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter kundernas specifika krav. Deras dedikerade och erfarna team arbetar nära sina kunder för att säkerställa framgångsrika resultat och en högkvalitativ kundupplevelse.

Tillväxtpotential: Detta legotillverkningsföretag har en enorm potential för tillväxt och expansion. Genom att utnyttja sin tekniska kompetens och kundorienterade strategi kan de diversifiera sin kundbas och erbjuda sina tjänster till nya branscher och marknader. Dessutom kan de ytterligare förbättra sin produktionskapacitet och effektivitet för att möta ökande efterfrågan.

Investmentmöjlighet: Det här är en bra möjlighet att förvärva ett väletablerat legotillverkningsföretag med en stark position på marknaden. Med sin moderna infrastruktur och dedikerade team har företaget potentialen att bli en framstående aktör inom branschen. Genom rätt investeringar och affärsstrategi kan det här företaget nå nya höjder och generera imponerande avkastning för investerare.

Om ni är intresserade av att ta del av ytterligare information och diskutera möjligheterna med detta framstående legotillverkningsföretag, tveka inte att kontakta oss för att vidareutveckla denna spännande möjlighet.

JB

Jesper Birgemo

Länia Jönköping

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JB

   Jesper Birgemo

   Länia Jönköping

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen