Etablerat Mikrobryggeri med potential

location Halland

Din intresseanmälan har skickats

DryckTillverkning

Grundat

2018

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

2-5 Mkr

Area

126 m2

Beskrivning av Etablerat Mikrobryggeri med potential

Det aktuella bryggeriet startades i slutet av 2018 efter att en noga övervägd beställning av bryggverk, jästankar och lagringstankar från företaget Portland Kettle Works i USA ankommit till Sverige.

Idag, några år senare, har bryggeriet 5 ölsorter i en bra mix som samtliga finns i Systembolagets sortiment och på hyllorna i 7 butiker. Utöver Systembolaget finns även ett antal utvalda restauranger, hotell och barer som kunder.

Bryggutrustningen består av en automatiserad maltkross, mäskkärl, kokkärl, 3 st jästankar, 2 st lagringstankar och klarningstank. För hanteringen efter bryggning finns en tapplina från Meheen som klarar att tappa 600 flaskor/tim, varmvatten-beredare och kylrum med plats för 9 pallar.

Utöver ovanstående finns även en mängd tillbehör och samtliga kärl har inbyggd CIP (clean-in-place) för en smidig produktion.

Investeringar har gjorts på ca 4,5 Mkr, men eftersom det i dagsläget endast är 1 aktiv person i verksamheten så är kapacitetsutnyttjande och kundunderlag inte på nivåer som de förtjänar.

Säljaren ser tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla bryggeriet och affärerna vidare till nästa nivå. Med befintlig utrustning finns det kapacitet att brygga ca 100 000 liter/år.

Försäljningen är i första hand planerad som en inkråmsaffär. Säljaren stannar gärna kvar i verksamheten för att säkerställa ett bra övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” eller kontakta ansvarig mäklare.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Patrik Alvhage

Länia Halland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Patrik Alvhage

  Fråga Mäklaren

   Patrik Alvhage

   Länia Halland

   Telefon: Visa nummer