Kontakta Corpia

Kungsgatan 10
111 43 Stockholm

E-post: kundtjanst@corpia.se
Webb: www.corpia.se
Telefon: 010-750 05 90

Corpia grundades år 2012 och har sedan dess hjälpt landets småföretagare. Vi som grundande Corpia har en lång erfarenhet av den tröghet som finns när en småföretagare ska få ett lån beviljat, vad det kan ställa till med och hur det försvårar vardagen för företagare.

Vi tror på företagslån som stärker bolag på både kort och lång sikt. Lån som skapar möjligheter och inte försätter bolaget och entreprenören i ekonomisk knipa.

För oss är det viktigt att se potentialen i bolaget och att ta in fler perspektiv än de traditionella låneförmedlarna. Ett företagslån kan vara nyckeln till att få bolaget att växa och jobbar därför snabbt och effektivt så att kapitalet er utveckling behöver, snabbt ligger på ert konto!

Ni vet bäst vart pengarna behöver gå till. Behöver lagret fyllas på? Önskar ni att köpa loss era lokaler eller kanske till och med köpa upp en konkurrent? Corpia hjälper till vid bland annat fastighets- samt företagsköp men erbjuder även flexibla finansieringslösningar som täcker ditt behov.

Tillsammans med Bolagsplatsen vill vi på Corpia stötta entreprenörer och företagare i alla storlekar och erbjuder därför dig ett konkurrenskraftigt företagslån, utan dolda avgifter eller skyhöga räntor, så att ditt företag kan fortsätta växa och utvecklas.

Kortfattat erbjuder vi dig som kund:

  • Anpassade finansieringslösningar
  • Snabba handledningstider och beslut
  • Personlig service

Utforska möjligheterna och läs mer om oss på www.corpia.se