Hur gör man för att få en checkkredit via sin bokföring på 30 sekunder?

Capcito_bild

Artikel i samarbete med Capcito

Vi på Bolagsplatsen har länge sett att rörelsefinansiering har varit ett problem för företagare, både innan och efter förvärv.
Det har saknats innovation på marknaden och vi är därför väldigt glada att kunna presentera en nytänkande lösning – vår samarbetspartner Capcito.

Capcito är först med intelligent företagsfinansiering, genom att koppla mot ditt ekonomisystem. Då kan du alltid se ditt låneutrymme i realtid – utan kostnad.

Nu får alla bolag en gratis trygghet i ett kostnadsfritt låneutrymme. Genom en koppling mot bolagets ekonomisystem fungerar kundreskontra som säkerhet för ett dynamiskt låneutrymme – utan limiter eller avgifter – som växer med försäljningen. Den enda kostnaden är ränta under tiden man lånar.  Digital rörelsefinansiering hjälper ditt företag att växa smidigare och snabbare.

Capcito_ansök

Finansiering när ni behöver det

Aktivera en utbetalning när helst ni behöver, utan att vänta på att kunderna ska betala. Med ett klick har du tillgång till rörelsefinansiering för investeringar, löner, inköp och tillväxt.

Flexibelt och schysst

Inga dolda avgifter eller krångliga villkor med en prisnivå som slår alla i branschen. Betala endast för det du behöver och så länge ni önskar.

Tillgängligt och enkelt

Med en koppling mot redovisnings och faktureringssystem blir nya fakturor automatiskt tillgängliga för belåning. Låneutrymmet växer i takt med faktureringsvolymen.

Testa ditt låneutrymme på Capcito, det är alltid gratis och ej bindande att se vad bolaget kan låna!

 

grey text

En sida av Corporate Classifieds AB