Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Vill du också ha din egen fisk- & delikatessbil? Representera HemDeli på din hemort!

 • Mat & dryck
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 0-100 tkr

Beskrivning av Vill du också ha din egen fisk- & delikatessbil? Representera HemDeli på din hemort!

Vill du ha en egen Hemdelibil och leverera kött, fisk och skaldjur kring din egen hemort?

Då ska du läsa vidare!

Vi är ett av Sveriges största och snabbast växande hemförsäljningsföretag som har fisk, skaldjur, kött, desserter, såser och kryddor i vårt sortiment. Vi har vårt huvudkontor och lager i Halmstad med filialer runt om i Sverige. Vi jobbar med fryst livsmedel och arbetar under varumärket HemDeli.se Vårt mål är att kunna leverera den bästa kvalitén som finns att tillgå på marknaden och att ha nöjda kunder.

HemDeli är ett väl etablerat varumärke i Sverige som nu expanderar ytterligare och vi och söker dig som vill driva ett eget lönsamt företag. Vår ambition är att kunna erbjuda fler konsumenter våra produkter i hela landet.

Franchisetagare hos Hemdeli
Som franchisetagare bygger du din handelsplats på den lokala orten och dess närområde. Med din passion och vårt koncept bygger vi tillsammans en landsomfattande kedja. Som franchisetagare har du en egen försäljningsbil som du säljer och levererar med. Till din hjälp har du en anställd eller om du väljer och driva det tillsammans med någon annan går även det bra. För att bygga en lönsam verksamhet krävs nämligen att man är minst två personer som arbetar.

Du måste ha körkort med B-behörighet, vara utan betalningsanmärkningar och ha ett mindre startkapital (vi hjälper till med finansieringen). För dig som inte känner till oss sen tidigare kan vi förklara att vi jobbar som en glassbil fast ändå inte... Vi knackar på hos våra kunder istället för att hoppas att de skall komma ut till oss, samt att man kan gå in i våra bilar. Sen bearbetas olika områden efter ett schema så att både du som franchisetagare och våra kunder vet när vi kommer tillbaka nästa gång.

Vi hjälper dig med:
· Utbildning
· Färdigt koncept
· Försäljningsbil
· Logistiklösningar
· Rekrytering av personal
· Start-upp-hjälp
· Du får även ensamrätt till ett geografiskt handelsområd

Vi tror att du:
· Har en passion för mat
· Tycker om försäljning
· Vill bli egen företagare
· Har stabil ekonomi
· Vill satsa på dig själv


Är du intresserad av att bli franchisetagare och en del av HemDeli kan du få mer information om franchisekonceptet genom att göra en intresseanmälan nedan!

Välkommen med din ansökan!

Birger Holmqvist

Svenska Hemdelikatesser
Visa alla annonser från Svenska Hemdelikatesser

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/70745

  En sida av Corporate Classifieds AB