Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Relief - laserterapi

 • Hälsa & Skönhet
 • Plats: Danmark, Finland, Norge, Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 125 tkr

Beskrivning av Relief - laserterapi

Nu finns det en chans att ingå i det marknadsledande konceptet Relief som franchisetagare. Företaget expanderar och söker samarbetspartners som vill öppna nya mottagningar eller expandera en nuvarande verksamhet. Med Reliefs starka franchisekoncept får du goda förtjänstmöjligheter och nöjda kunder.

Om Relief
Relief grundades i Tyskland år 2004 och har under kort tid blivit marknadsledande inom rökavvänjning på den europeiska marknaden. Metoden som används är högteknologisk och laserbaserad, oftast räcker det med en kortare behandling för att bli av med rökberoendet.

För närvarande erbjuds rökavvänjning med laserbehandling på över 100 kliniker i Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien och Sverige. Den första kliniken i Sverige öppnade år 2008 i Göteborg, och idag finns Relief representerade på 14 orter runt om i Sverige från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Lite kort om Reliefs behandlingsmetod
Två framgångsrika rökavvänjningsmetoder är utvecklade under Reliefs koncept. Behandlingen är en kombination av kinesisk medicin och modern teknik. Under den 45 minuter långa behandlingen med lågenergilaser stimuleras olika punkter på kroppen som tar bort suget efter nikotin och de obehagliga avvänjningssymptomen såsom huvudvärk, rastlöshet, irritation och trötthet. De flesta av våra kunder blir rökfria efter bara ett behandlingstillfälle.
För att på bästa sätt stötta våra kunder har vi ett samtal både före och efter behandlingen där vi kartlägger individens rökvanor och ger handfasta tips för hur man klarar sig igenom den första kritiska tiden efter behandlingen.

Franchisekonceptet
Reliefs franchisekoncept är utformat så att varje franchisepartner driver sin mottagning i respektive område självständigt med stöd ifrån huvudkontoret – allt för att din region ska bli så framgångsrik som möjligt.

Vi erbjuder:
• Utbildning i Reliefs rökavvänjningskoncept, utrustning och arbetskläder
• Marknadsföringsmaterial
• Professionell support
• Skyddat filialområde

Lockas du av vårt rökavvänjningskoncept, gillar du lagarbete och att arbeta med människor? Då är du välkommen som franchisetagare till Relief!

Kommentar

För mer information, använd nedanstående kontaktformulär.

Oskar Lundblad

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/54798

  En sida av Corporate Classifieds AB