Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Partyland - hjälp kunderna att skapa den perfekta festen!

 • Event, upplevelser & konferensTjänsteföretag
 • Butiker & Handel
 • Plats: Danmark, Finland, Norge, Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 100-250 tkr

Beskrivning av Partyland - hjälp kunderna att skapa den perfekta festen!

Partyland är ett världsledande koncept som hjälper sina kunder att skapa den perfekta festen. De erbjuder hjälp och produkter till barnkalaset, vuxenfesten, företagsfesten/eventet eller andra festtillfällen. Man kan hitta alla tillbehör som behövs i deras butiker, få hjälp med inspiration, ballongkreationer och annat som behövs för en lyckad fest.

Partyland är en internationell kedja med butiker runt om i hela världen, där den första butiken startade i Philadelphia, USA, 1984. Partyland söker nu fler franchisetagare för sin fortsatta resa att erövra Sverige och Norden och bidra till mer festligheter.

Att bli franchisetagare till Partyland
En Partyland franchisetagare är ett hängivet party proffs som entusiastiskt hjälper kunderna att planera sina fester. Vi vill att våra kunder ska kunna bjuda på bästa möjliga fest och genom att tillhandahålla de rätt service, kunskap och rätt produkter kan vi hjälpa våra kunder att lyckas. Grunden i konceptet ligger i din butik, men det finns mycket goda affärsmöjligheter genom försäljning mot företag och andra event.

Ett lönsamt, kul och spännande koncept
Som Partyland franchisetagare får du tillgång till ett beprövat system som har använts i över 30 år världen över. Du får hjälp med produkturval, prissättning, försäljning, marknadsföring, träning och rådgivning som löpande uppdateras. Detta säkerställer dig som ägare att lyckas som företagare och partyproffs.

Vem är du?
En lyckad franchisetagare tror vi är en positiv, serviceinriktad person som gillar hjälpa privatpersoner och företag att lyckas med sin fest. Det är en fördel om du gillar försäljning och aktivt kontaktar företag i ditt område. Att driva en butik kräver också en viss struktur och organisation. Som franchisetagare får man stor hjälp och service från Partyland och dess andra franchisetagare för att lyckas och tillsammans utveckla Partyland i Sverige.

Vilken investering krävs?
Ditt totala investeringsbehov kommer att vara från 600 000 kr och uppåt beroende på läge och storleken av butiken.

Franchiseavgiften är en fast startavgift på 150 000 kr. All hjälp med att komma igång ingår, så som utbildning och hjälp med uppstart av butiken på plats m.m. Den löpande franchisingavgiften är sedan 5 % av omsättningen.

Vi hjälper gärna till med kontakter till banker och ALMI för hjälp med finansiering.

Patrick B Bruna

Partyland
Visa alla annonser från Partyland

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/73854

  En sida av Corporate Classifieds AB