Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

MILLY’S CANDY

 • Mat & dryck
 • Butiker & Handel
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 100 tkr

Beskrivning av MILLY’S CANDY

Beskrivning
Millys Candy är en renodlad godisbutik med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Företaget startades 2013 och vi erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkat godis, konfektyr, läsk och snacks. Förutom svenska godisfavoriter med över 250 olika godissorter att välja bland erbjuder vi även ett amerikanskt utbud av godis och snacks. Förutom detta säljs våra produkter genom föreningar till privatpersoner och företag.

Vårt koncept
Vi gillar när det smakar gott och erbjuder därför endast färska produkter av högsta kvalité med en stor variation. Genom detta skapar vi ett utbud där det finns något för alla smaker, oavsett om sött, salt eller surt är favoriten.

Med hög serviceanda och kvalité levererar vi alltid med hög ambition och positiv attityd.

Franchisekonceptet
Vi på Millys Candy vänder sig till entreprenörer som strävar efter att lyckas med ett koncept som är självgående, där du alltid får stöd och hjälp med allt ifrån finansiering, administrativt uppgifter till färdiga produkter.
Inte minst till dig som vill bli nummer 1 i allt du gör.

Är du nyfiken, brinner för service med en positiv attityd och får energi av att jobba med människor i ett högt tempo? Då är du varmt välkommen med ansökan om att bli franchisetagare hos oss på Millys Candy!

David Björklund

Millys Candy
Visa alla annonser från Millys Candy

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/73217

  En sida av Corporate Classifieds AB