Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Expansiv skyltkedja söker Franchisetagare

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 250-500 tkr

Beskrivning av Expansiv skyltkedja söker Franchisetagare

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vi växer med kontor över hela landet och marknaden är fortfarande långt ifrån mättad! Med Skyltställets säljportfölj i ryggen så finns inget stopp. Vi tillverkar och förmedlar högkvalitativa skyltprodukter till alla typer av företag.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av skyltar som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand med en obeprövad affärsidé.

Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en avgift. Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom organisationen. Med oss får du arbeta med ett framgångsrikt affärskoncept. Du kommer snabbt igång och kan räkna med god långsiktig lönsamhet. Investeringen är blygsam då Skyltställets Franchisetagare driver försäljningsenheter och Skyltställets avtalade fabriker tar hand om produktframställningen.

Utbildning leds och genomförs av erfarna medarbetare – allt i en takt anpassad för dina förkunskaper. Efter genomförd utbildning står du redo att ta dig an ditt företagande och din försäljning i din region och Skyltstället står alltid beredda att hjälpa dig vid eventuella frågor.

Skyltstället som koncept:
* Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
* Det är ett lågt risktagande
* Du har en mycket bred säljportfölj
* Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
* Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
* Du får god hjälp med marknadsföringen
* Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
* Du får ett fritt och omväxlande arbete
* Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att öppna verksamhet inom Skyltstället Franchise är förenligt med en avgift. Verksamheten skall drivas som Aktiebolag

Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället!

Samuel Eriksson

Skyltstället Sverige AB
Visa alla annonser från Skyltstället Sverige AB

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/70462

  En sida av Corporate Classifieds AB