Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Amerikanskt steakhouse med inspiration från sporten.

 • SportbarMat & dryck
 • Restaurang - Grill & KöttMat & dryck
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 500-1000 tkr

Beskrivning av Amerikanskt steakhouse med inspiration från sporten.

Stars and Stripes är ett genomtänkt och flexibelt franchisekoncept. Vi beskriver det som att ett klassiskt steakhouse möter en modern sportsbar i lokaler som gästerna aldrig vill lämna. Med riktigt bra mat och den bästa sporten strävar vi efter att ge våra gäster den bästa stunden på deras dag. Men det finns så mycket mer att berätta och det har vi samlat i en broschyr för franchisetagare. Här hittar du bl a inspiration och information om vad det innebär att "Become a Star". Gå till onlinebroschyr

Hos oss trivs sällskap av alla sorter tack vare en bred meny, en fyllig drinklista och en miljö som både bjuder på sportens bästa ögonblick och idrottsdetaljer med skön tvist. Beroende på marknaden på din ort och på lokalen kan du addera nattklubb, konferens, biljard, äventyrsgolf eller andra aktiviteter till grundkonceptet.

Är du en driven och jordnära entreprenör som är redo för en ny utmaning med fina förutsättningar att lyckas? Fyll i formuläret så tittar vi närmare på om Stars and Stripes och du har en framtid tillsammans.

Vi förväntar oss en hel del …

Vi söker förstås franchisetagare som har rätt inställning, vilja och förutsättningar att driva sitt Stars and Stripes med framgång. Det handlar om affärsmässighet, finansiering, livssituation och om att inte vara rädd för att svettas lite grann. Om vi ”klickar” ska vi förstås träffas men vi börjar med att ta en titt på de uppgifter du lämnar i formuläret. För att etablera en Stars and Stripes krävs en lokal på från 275 m2 samt biyta på 70m2. Och kostnaden för att starta upp är 12–14 000 kr/m2. För att kunna söka hjälp med finansieringen krävs en egen insats på mellan 10 och 20%. Vi på Trademarkbolaget har kontakter som kan hjälpa dig med delar av finansieringen.

… det kan du också göra

Vi som driver Trademarkbolaget Stars and Stripes har en gedigen erfarenhet av krogsvängen – både av franchiserestauranger och fristående etablissemang. Vi är stolta över vårt koncept och ser till att det alltid är i utveckling. Vår franchisemodul är byggd för att varje enhet ska kunna nå en riktigt god lönsamhet. Du får:

- Ett genomarbetat, unikt koncept för ett modernt steakhouse/sportbar
- Hjälp med finansieringslösningar.
- Förmånliga avtal med våra samarbetspartners.
- Hjälp med ritningar, byggnation, utbildning, moderna lösningar för stödfunktioner (app och online) och mycket, mycket mer.
- tillgång till professionell marknadsföring och konceptuella inredningslösningar från våra avtalspartnerpartners.
- En unik franchisemodul som ger dig bra möjligheter till avkastning.

Är du intresserad? Fyll i en intresseanmälan så hörs vi!

Alla intresseanmälningar och uppgifter hanteras som konfidentiell information.

Niklas Holgersson

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/67951

  En sida av Corporate Classifieds AB