Annons

Svenska Bolagstorget Företagsförmedling och Företagsmäklare

Svenska Bolagstorget Företagsförmedling och Företagsmäklare, Solna Torg 19, 171 45 Solna
Telefon: Visa nummer

Svenska Bolagstorget är en ny modern Företagsförmedling som är verksam i hela Sverige och internationellt. Vi ser till helheten i företagsaffärer som ofta omfattar mer än bara försäljningen. Att se till att en verksamhet blir optimerad ur ett säljperspektiv innan man marknadsför är en viktig del i processen som vi är bra på!

Vi förmedlar företag inom alla branscher så som t.ex. hotell- och restaurang, teknikföretag, serviceföretag, tjänsteföretag, handelsföretag, industrier m.m.

Till skillnad från många andra i branschen så arbetar vi med både köp- och säljuppdrag, såväl nationellt och internationellt . Det ger oss en större möjlighet att ta tillvara på kundens och uppdragsgivarens intressen och önskemål. Vi förkortar försäljningsprocessen genom att direkt matcha köpare och säljare i vår stora kunddatabas och finner på så sätt snabbt lämpliga intressenter.

Våra företagsmäklare har också vanligen gedigen annan erfarenhet som ekonom, ingenjör samt juridisk kompetens vilket underlättar för oss att möta våra uppdragsgivares behov på bästa sätt!

Vilka vi är

Inom företaget finns avdelningar med spetskompetens. Vi har t.ex. experter på värderingar, företagsanalyser och juridiska avtal och även teknisk kompetens. Med denna kompetens, stor erfarenhet, personligt engagemang och brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare. Vår arbetsmetod bygger på en personlig, affärsmässig dialog med köpare och säljare samt vid behov även med parternas revisorer, banker och jurister.

Vår verksamhet

Svenska Bolagstorget leder hela processen, från analys och värdering till förhandling, avtal och tillträde. Diskretion och noggrannhet är en självklarhet. Du som går i tankarna att göra en företagsaffär, vare sig du är säljare eller köpare är alltid välkommen att höra av dig till oss i alla frågor som rör detta.

Vi vill gärna komma in i ett tidigt skede vid en planerad företagsförsäljning eller förvärv, för att kunna göra vårt bästa för dig. Varmt välkomna att kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation.

Övrig information

Läs gärna mer om oss på vår Hemsida: https://www.svenskabolagstorget.se

En sida av Corporate Classifieds AB