Servicemäklarna Företagsförmedling

Servicemäklarna Företagsförmedling, Karlavägen 5, 6 trp, 114 24 Stockholm
Telefon: Visa nummer

Servicemäklarnas Företagsförmedlingen inriktar sig mot små och medelstora företag som vill överlåta sin rörelse exempelvis frisörer, skönhet, butiker/livsbutiker, caféer, restauranger, hotell/ camping och tjänsteföretag. Vi arbetar också med lokalöverlåtelser. Vårt varumärke är synonymt med ett professionellt bemötande och hög service nivå både mot våra uppdragsgivare (säljare) och spekulanter (köpare).

När ni anlitar oss kan ni tryggt lita på att vi sköter överlåtelseprocessen på ett professionellt, ansvarsfullt och serviceinriktat sätt. Ett företag är ofta förknippade med mycket känslor och det kan vara ett svårt beslut att sälja. Det finns en ansvarsförsäkring som täcker ekonomisk skada upp till fem miljoner kronor, vilket är en trygghet för alla inblandade parter.

Vi ställer också krav på våra kunder att de ska dela samma ambition som oss att eftersträva ett givande och förstående samarbete för samtliga parter. Därför är det viktigt för oss att bara arbeta med uppdragsgivare som förstår värdet av en kompetent och skicklig företagsmäklare.

Vilka vi är

Servicemäklarna Företagsförmedling har huvudkontor Karlavägen 5 på Östermalm.

Vår verksamhet

Vi vänder oss till små och medelstora företag som vill överlåta sin rörelse eller lokal
samt eftersöker en företagsvärdering.

En sida av Corporate Classifieds AB