A-Broker

A-Broker, Lindholmspiren, 41756 Göteborg
Telefon: Visa nummer

A-broker är Er företagsmäklare. Anlita oss för att sälja företaget. Med oss blir försäljningen enkel och trygg med vår behovsanpassade metodik. Vi vill att våra kunder ska spara tid och energi, när vi genomför framgångsrika affärer.

Vilka vi är

Företagsöverlåtelser är en miljardindustri, entreprenörer tjänar pengar på sälja bolaget i rätt tid och för rätt pris. I många fall finns det förlorare under en försäljningsprocess, säljare som säljer rörelsen för billigt eller köpare som betalar för mycket. Vi vill att våra kunder genomför framgångsrika affärer. Vi vill lösa informationsbristen och osäkerhet som dyker upp under försäljningen av ett företag.
A-broker startades för att lösa problemen som uppkommer under förmedlingsprocessen av bolag som skall säljas. Vi har kunskapen och erfarenheten som behövs. Problemet är att bolagen säljs för fel pris eller säljs inte alls. Problemens resultat blir tvist efter avslutad affär. Problemen beror på informationsbrist samt felaktiga värderingar. Även fel försäljningsmetodik påverkar resultatet.

Vår verksamhet

A-broker är Er företagsmäklare. Anlita oss för att sälja företaget. Vi erbjuder flexibla lösningar.
Bokstaven A står för Amazing. Vi är Amazing broker (fantastisk mäklare) tack vare vår kärlek till yrket, handlingskraft att hjälpa våra kunder och tryggheten som genomsyrar förmedlingsprocessen.

En sida av Corporate Classifieds AB