Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Vill du driva eget men inte starta från grunden?

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Sverige - Sekretess
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Anställda: 300 st
 • Priside: 0,4 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Vill du driva eget men inte starta från grunden?

Vi söker en ny Franchisetagare till Göteborg Väst

Du vill driva eget men inte starta helt från grunden och ingå i ett inspirerande nätverk och ett framgångsrikt koncept
Hos oss startar du distrikt Göteborg Väst som är en avknoppning från vårt Göteborgsdistrikt. Du tar över en verksamhet med uppdrag hos både privat och företagskunder. I distriktet finns en aktiv pool med många medarbetare. Distriktet sträcker sig över stadsdelarna Västra Göteborg och Askim/Frölunda/Högsbo.
Veteranpoolen är ett beprövat koncept där du ingår i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar för att driva Veteranpoolen i ditt distrikt. Det innebär att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer med såväl veteraner som privat- och företagskunder samt att driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter.

Du drömmer om att verka i en fartfylld miljö med en positiv kultur
Hos oss lyckas du när du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Gillar du att vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända har du kommit till rätt plats.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva en verksamhet och ett gott affärssinne. Du bör ha goda kunskaper och vana av försäljning/marknadsföring samt av företagsadministration. Uppdragets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Du är bra med människor och en fena på att finna snabba lösningar
Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och en mycket god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter kundnöjdhet och goda resultat. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

Du vill ha roligt på jobbet och bli stöttad med tid, pengar och engagemang
Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser.
På vårt supportkontor i Kungsbacka finns ett starkt team som stöd för våra franchisetagare i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och ser till att du har resurser att driva ditt företag.

Låter det spännande?
Som franchisetagare driver man ett eget bolag i det distrikt som man verkar i. Har du en stark drivkraft att bli egen företagare, har vi en utmaning för dig. Fyll i formuläret på hemsidan senast den 8september 2019. Vi ser fram emot att få höra av dig.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 40 % och omsätter idag 311 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 44 lokalkontor i Sverige och har sitt huvudkontor i Kungsbacka.

Anna Johannesson

Veteranpoolen
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Veteranpoolen

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75184

  En sida av Corporate Classifieds AB