Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Varumärke inom naturliga hudvårdsprodukter (ID:1169)

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Västerås - Västmanland
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Varumärke inom naturliga hudvårdsprodukter (ID:1169)

Verksamhet som har funnits sedan 1995 inom hudvård. Produkten man säljer är en hudsalva som är helt naturlig och tillverkas själv av naturliga råvaror med dokumenterat gott resultat. Man innehar varumärkesskydd och samtliga analyscertifikat enligt krav från EU och Läkemedelsverket. Produkten är registrerad på CPNC och man har även EAN-kod på etiketten. Man har betalat totalt cirka 500 000 kr för att ta fram produkten och samtliga tillstånd.

Produkterna säljs både via hemsida och återförsäljare, det mesta är dock till privatpersoner via hemsidan och direktförsäljning på marknader och mässor etc. Obs, det finns möjlighet att utöka försäljningen till övriga länder inom Skandinavien och Europa och därmed omsättningen om man satsar mer på marknadsföring mm. Hemsidan har byggts upp succesivt och ligger på 123minsida.se.

Verksamheten innehåller allt du behöver för att fortsätta bedriva verksamheten. Verksamheten har stor potential, man kan även utöka verksamheten genom att marknadsföra sig mot fler återförsäljare, i dagsläget finns dock inte möjlighet då nuvarande ägaren vill sälja pga hälsa. Verksamheten kan skötas hemifrån och är enkelt flyttbart. Goda marginaler då råvarorna har mycket låga kostnader, de enda fasta kostnaderna för drift är hemsida och telefon.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75264

  En sida av Corporate Classifieds AB