Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Varumärke för hälsokostprodukter inom idrottsbranschen (ID:1156)

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Stockholm
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Varumärke för hälsokostprodukter inom idrottsbranschen (ID:1156)

Företaget bedriver verksamhet inom marknadsföring och försäljning av hälsokostprodukter nischat mot golf- och racketsport. Produkterna är framtagna specifikt för golf- och racketsportutövares energibehov med fördelar just för detta utövande. Försäljning sker via egen hemsida till återförsäljare och distributörer främst inom Sverige men även på export till Danmark, Norge & Island. Produkterna produceras av partner främst i Sverige. Sortimentet består idag av följande produkter: proteinbars, nötmix, energidryck och proteindryck.

Nuvarande innehavare har drivit bolaget sedan 2016 och den har utvecklats med nya produkter. Verksamheten går bra och redovisar vinst. Omsättning under senaste räkenskapsår, 2018 landade på ca 2 500 000 kr, beräknad vinst för 2019 är ca 450 000 kr. Marknaden inom detta segment är mycket expansiv och det finns stor potential om man riktar in sig på golfanläggningar och rackethallar, och möjlighet att utöka försäljningen till andra länder, tex Tyskland och Storbritannien.

Webbshopen är välskött och mycket enkelt att driva, allt går via 3pl-partner som sköter hantering, lagerhållning och frakt. Verksamheten kan enkelt drivas hemifrån och är flyttbar. I överlåtelsen ingår bland annat varumärke, samtliga kund/leverantörskontakter, hemsidor, recept mm. Ägaren kan tänka sig att vara behjälplig med verksamheten under en övergångsperiod.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75110

  En sida av Corporate Classifieds AB