• Företag till salu
 • Välrenommerad och auktoriserad bilverkstad för två europeiska bilmärken

Välrenommerad och auktoriserad bilverkstad för två europeiska bilmärken

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Välrenommerad och auktoriserad bilverkstad för två europeiska bilmärken

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla en auktoriserad bilverkstad med inriktning på två europeiska bilmärken men som även utför service och reparationer på andra typer av bilmärken. Bolaget erbjuder även reservdelsförsäljning för alla förekommande bilmärken.

Bolaget erbjuder service, reparation, skadereparation, försäljning av reservdelar och byte av glasrutor, däckservice samt AC-service med mera, av både nyare och äldre bilmodeller.
Bolaget arbetar företrädesvis med bilar av två välkända bilmärken, där de även har auktorisation, men åtar sig alla förekommande bilmodeller. Bolaget erbjuder även service och reparation av husbilar och transportbilar.

Bolagets sju medarbetarna har en hög kompetens och är välutbildade inom området vilket gör att kunder får intrycket att det är ett tryggt och prisvärt företag.
Medarbetarna är fördelade på arbetsuppgifter såsom skadereparatör, tekniker, kund-mottagare, ekonomi och garanti. Det finns utrymme att rekrytera ytterligare medarbetare för att på så sätt öka kundtillströmningen.

Bolaget är belägen på en större ort i Östra Sverige. Kunder består av både privatpersoner, företag och försäkringsbolag. I dagsläget har Bolaget ca 2 500 kunder och har lyckats skapa goda relationer med sina kunder, där många är återkommande på grund av väl utförda arbeten.
Det finns utvecklingsmöjligheter inom nuvarande affärsområden, bl.a. inom elektrifiering. Det finns även möjlighet för en mer aktiv marknadsföring gällande alla bilmodeller i syfte sätt utöka tjänsterna, till exempel inom rekond.

KONTAKT
För mer information vänligen kontakta oss via Formuläret.
Företagsmäklare, Thomas Lövgren

Thomas Lövgren

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Thomas Lövgren

  Bolagsbron

  Telefon: Visa nummer