Välkänd och välskött skobutik i anslutning till Göteborg

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kläder & AccessoarerHandelSkorButik

Grundat

1975

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Area

700 m2

Beskrivning av Välkänd och välskött skobutik i anslutning till Göteborg

Nu har du möjlighet att förvärva en av Göteborgs äldsta skobutiker! Denna stora butik har en trogen kundgrupp och är välkänt i Göteborgsområdet. Lokalerna är utmärkta för den som vill expandera och även börja med e-handel medan man har ett stabilt ben att stå på genom försäljning i den fysiska butiken.

Bäckebol Skor har under 46 år funnits i samma lokaler i nära anslutning till Bäckebol Köpcenter. Butiken är lättillgänglig och med bra skyltläge mot vältrafikerad väg. Genom brett kunnande och en genomtänkt inriktning har verksamheten stått stark under sin långa historia.

Företaget gjorde en vinst på drygt 300 000 kronor per år även under pandemiåren 2021 och 2020. Man har en omsättning mellan 5 - 6 miljoner kronor.

Upparbetade leverantörskontakter medföljer, som ger stor flexibilitet av inköp av välkända varumärken som Ecco, Gant, Gabon, Skechers med många fler. Bäckebol Skor är även den enda skobutik i Göteborg som får kalla sig Rieker Shop. Detta innebär att man har det bästa sortimentet av Rieker och många kunder kommer till butiken på rekommendation när de söker en Rieker-sko.

Försäljningen sker under sekretess och för mer information kontakta företagsmäklare Lisa Alfredson. Prospekt skickas ut mot signerad sekretessförbindelse eller digital signering via Kivra.

Lisa Alfredson

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Lisa Alfredson

  Fråga Mäklaren

   Lisa Alfredson

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer