Väletablerat Hemtjänstbolag i Stockholm

location Sundbyberg - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Grundat

2012

Omsättning

6,2 Mkr

Anställda

40 st

Prisidé

3 Mkr

Beskrivning av Väletablerat Hemtjänstbolag i Stockholm

Bolaget grundades år 2012.
Bolaget är verksam inom hemtjänst i Sundbyberg Stad och har tillstånd ifrån IVO att bedriva verksamhet inom hemtjänst enligt SoL. Godkännandet gäller även för insatser såsom boendestöd, ledsagning och avlösarservice, som också är en form av hemtjänst insatser.
Vidare har bolaget en pågående ansökan hos IVO gällande personlig assistans enligt LSS. När ansökan är godkänd är verksamheten redo att etablera nya kunder inom segmentet.
Bolaget har på kort tid etablerat sig på marknaden och har även upparbetade goda relationer till kunder och anhöriga men även kommuner. De är måna om sina kunder och har sedan starten år 2012 aldrig fått några avvikelserapporter från kommunen.

PERSONAL
En lättillgänglig personal, men också ledningsgrupp är något som uppskattas bland bolagets kunder. Vidare är det viktigt för Bolaget att erbjuda excellent service och individuellt anpassade insatser, med minimal omsättning av personal. Bolaget har ca 40 anställda personer och ca 80 kunder

MOTTO
Trygghet och goda värderingar genomsyrar hela bolaget. Det är en självklarhet att erbjuda trygg hemtjänst som utförs av kompetent personal, som också ska trivas i sin arbetsroll.

MÅLSÄTTNING
Bolaget strävar efter att alltid ge vård och omsorg med bästa tänkbara kvalitet. Kunden ska kunna leva ett värdigt liv hemma så länge kunden önskar. Att vara lyhörda och flexibla för de önskemål som funnits har varit nyckeln till hel-nöjda kunder, ett perfekt sätt att skapa en mer personlig upplevelse för alla inblandade.
Andra fördelar med Akleja: De är stolta över att företaget har ett mycket gott renommé hos såväl kunder som hos kommunen. Bolaget har tillgång till fräscha lokaler som är bra belägna, samt med låg hyra. I nära anslutning till lokalen finns pendel, bussar och tunnelbana, men även garage där bolaget har möjligheten att parkera sina bilar.

ÖVERLÅTELSE
Överlåtelsen sker i form av aktieförsäljning av 100 % av aktierna i Bolaget AB som ägs av ett moderbolag. Överlåtelsen sker enligt överenskommelse mellan parterna och säljarna kan frånträda omgående.
Nuvarande ägarna bistår självklart för att möjliggöra en bra och smidig överlämning för att underlätta på
bästa sätt.

PRIS
Bolaget begär 3 miljoner kronor för 100% av aktierna i Bolaget

RS

Robel Samuels

Din Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  RS

  Robel Samuels

  Fråga Mäklaren

   RS

   Robel Samuels

   Din Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer