Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med

Företag till salu

Väletablerad och lönsam lackeringsfirma (ID:1265)

 • E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)
 • Hem & trädgårdstjänsterTjänsteföretag
 • Plats: Västra Götaland
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Resultat: Vinst
 • Hyra: 7500 kr/mån

Beskrivning av Väletablerad och lönsam lackeringsfirma (ID:1265)

Mycket välrenommerad lackeringsfirma inom köksluckor, möbler och bildelar i Västra Götaland. Man lackerar främst köksluckor som står för en stor del av omsättningen, men även det mesta inom möbler och inredningsdetaljer såsom skåp, dörrar med mera. Men även delar och detaljer till bil & mc. Omsättningen har varit stigande ända sedan starten. 2019 omsatte man cirka 1 400 000 kr och 2020 beräknas man omsätta cirka 2 500 000 kr.

Man har en mycket vältrafikerad hemsida som ger bland de första sökträffarna på Google, samt instagramkonto med cirka 3 000 följare. Varje vecka får man cirka 30–50 nya förfrågningar från kunder och har man har idag inbokade kunder till ett värde om cirka 150 000 kr. Verksamheten bedrivs i ändamålsenliga lokaler med all utrustning som krävs. Inventarierna är i ett mycket bra skick och värdet uppgår till cirka 280 000 kr.

Kundstocken består av både företagskunder och privatkunder. varav många är stamkunder och övriga är ”drop-in”. Företaget har samarbete med ett antal större fastighetsbolag, vilket innebär en stabilitet i kundstocken. Många av kunderna kommer från Göteborg med omnejd.

Utvecklings- & framtidsmöjligheter: Försäljningsobjektet erbjuder kunniga och driftiga personer en fantastisk möjlighet till utveckling av konceptet. Med tanke på det goda ryktet och den stora orderingången finns det goda förtjänster att inhämta. Möjligheterna är många. Den nuvarande ägaren vill nu sälja på grund av hälsoskäl.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76478

  En sida av Corporate Classifieds AB