Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Väletablerad och ledande VVS-installatör

 • Byggande av husBygg & entreprenad
 • VVS-arbetenBygg & entreprenad
 • Plats: Stockholm
 • Grundat: 2000
 • Omsättning: 100- Mkr
 • Anställda: 30- st
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Väletablerad och ledande VVS-installatör

Möjlighet att förvärva en väletablerad och ledande VVS-installatör med verksamhet i Storstockholm. Företaget har varit verksamt i +20 år och erbjuder alla typer VVS-installationer för företagsmarknaden, såsom nyproduktioner, hyresgästanpassningar, VVS-arbeten i industrimiljöer, ROT-arbeten, VVS-arbeten i sjukhusmiljö samt totalentreprenad för stambyten. Företaget tillhandahåller sina tjänster till en attraktiv kundbas bestående av välkända byggentreprenörer och BRF'er och får mycket återkommande uppdrag av sina kunder.

Företaget har investerat mycket i att få en bra struktur på plats med en ändamålsenlig organisation med kapacitet för fortsatt tillväxt samt moderna ekonomi- och verksamhetssystem. Ägaren har för avsikt att stanna kvar i verksamheten.

Företaget har uppvisat en fin tillväxt och haft en omsättning en bit över 100 MSEK senaste åren med god lönsamhet. Senaste 6 åren har verksamheten vuxit med ca 30% per år. Företaget har stark visibilitet inför kommande 12 månader med flertalet vunna affärer och många i offertstadie, som ger ägaren komfort att verksamheten kommer fortsätta växa framöver. Verksamheten sysselsätter idag ca 40 anställda.

Vid intresse, kontakta undertecknad för en introduktion till företaget och en komplett presentation av verksamheten, vilket kan ges efter signering av sekretessavtal.

Andreas

Bayswater M&A Advisory
070-557 85 85
andreas@bayswater.se

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77124

  En sida av Corporate Classifieds AB