Väletablerad Hemtjänstbolag med god lönsamhet

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Grundat

2010

Omsättning

24 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väletablerad Hemtjänstbolag med god lönsamhet

Verksamheten har tillstånd från IVO med mycket tilltalande bedömning.
Bolaget driver sedan många år tillbaka hemtjänst och är väletablerade. Bolaget utför alla biståndsbedömda insatser vilket kan innebära personlig omvårdnad, promenader, inköp, tvätt, städ och medfölj till läkare för att nämna några av dem. Vidare erbjuds även delegerade/instruerade hälso- och sjukvårdsinsatser i samarbete med kommunens sjuksköterskor, sjukgymnaster eller arbetsterapeuter.

Värdegrund
Företagsledningen har gjort det tydligt, och strävar efter att alltid ge vård och omsorg med bästa tänkbara kvalitet. Många kunder är positiva till att personer från ledningen ofta är ute hos dem, samt att samma personer ibland också deltar i det dagliga arbetet för att både få respons, men också för att etablera kontakt. Att hålla vad bolaget lovat, vara flexibla och agera omedelbart är ett viktigt sätt för företagsledningen att visa engagemang och samtidigt skapa nöjda kunder.

Kunderna
Bolaget har skapat sig en stabil position på marknaden, med upparbetade goda relationer till kunder, anhöriga, samt kommuner. Kunderna är väl etablerade och vid det här laget välkända. För den rätta ägaren som vill driva vidare verksamheten finns en mycket stor potential till expansion, framförallt i Falkenbergs kommun.

Målsättning
Bolagets målsättning har från start varit hög och man har löpande arbetat med att skala upp verksamheten enligt planen. För den nya ägaren finns det goda möjligheter till att fortsätta på det som påbörjats, samt att arbeta vidare med att bearbeta befintliga kunder och nya avtal med kommuner. Givetvis kommer denna process och övergång att stöttas av den befintliga ledningspersonalen i bolaget som också kommer att bistå med upprättande av handlingar.

RS

Robel Samuels

Din Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  RS

  Robel Samuels

  Fråga Mäklaren

   RS

   Robel Samuels

   Din Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer