Utbildning & säkerhet för industrin med egen webbapp

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Internetföretag (E-handel)UtbildningsföretagTjänsteföretag

Grundat

2015

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Utbildning & säkerhet för industrin med egen webbapp

Bakgrund och introduktion:
Företaget erbjuder utbildning inom industri- och maskinentreprenad samt säkerhet. Ägarna närmar sig pensionsåldern och börjar nu planera för att trappa ned inför kommande pensionering. Man kan dock finnas kvar under flera år som ett stöd och tillgång för ny ägare. Detta är ett utmärkt tillfälle för branschkollega att stärka sin befintliga verksamhet eller för bolag med angränsande verksamhet att komplettera sitt tjänsteutbud.

Verksamheten
Företagets utbildningar är kundanpassade och uppdragen utförs på plats hos kunden. Företaget tar uppdrag över hela Sverige. I företaget finns en lång erfarenhet av utbildning i företagets nisch vilket kontinuerligt har stärkt kompetensen i bolaget. Företaget är mycket omtyckt av sina kunder och kundrelationerna är långa och starka. Den största delen av bolagets kunder är företag.

Behovet av företagets utbildningar är stor och det finns goda förutsättningar för att verksamheten ska kunna expanderas väsentligt. Det finns också möjlighet att digitalisera delar av utbildningarna vilket gör att verksamheten kan skalas upp, bli mer effektiv och mindre personberoende.

Ekonomi
Bolaget omsätter ca 3 MSEK/år.

Prisnivå
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Processen
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av en företagspresentation/prospekt. Med intressenter som har ett fortsatt intresse sker vidare process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling.

Kontakt
För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson. Prospekt kan beställas emot seketessförsäkran. Vänligen berätta gärna lite om er bakgrund och tankar med ett ev förvärv så kan vi se att förutsättningar finns för både köpare och säljare.

Mats-Ola Carlsson

Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Mats-Ola Carlsson

  Fråga Mäklaren

   Mats-Ola Carlsson

   Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB