Unik affärsmöjlighet: Ortens Favorit – Ett varumärke till salu!

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2022

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unik affärsmöjlighet: Ortens Favorit – Ett varumärke till salu!

Är du redo att ta steget in i entreprenörsvärlden med ett redan etablerat och älskat brand? "Ortens Favorit", grundat 2022, erbjuder nu en exklusiv möjlighet att förvärva ett dynamiskt och tidsenligt varumärke som har erövrat hjärtan landet över och har rättigheter som gäller i hela EU.

Vad får du?

• Exklusivt samarbete med Aki Swallow: Vi introducerade "Ortens Favorit Vodka", en premiumvodka designad i samarbete med den berömda rapparen Aki Swallow. Denna exklusiva vodka kommer i en otroligt vackert utsmyckad flaska som garanterat lockar uppmärksamhet och uppskattning bland dina kunder.

• Ortens favorit merch: Stärk din närvaro och varumärkeskännedom med vårt trendiga merchandise.

• Franchisemöjligheter: Drömmer du om att äga en krog eller en bar? "Ortens Favorit" är den perfekta utgångspunkten. Vårt koncept är bevisat framgångsrikt och kan anpassas till olika lokaler och städer, vilket ger dig flexibiliteten att starta ditt drömprojekt var som helst.

• Eget märke inkluderat: Med köpet följer inte bara vår populära vodka, utan även andra produkter under "Ortens Favorit"-brandet, inklusive gin och cider. Du får en flygande start med en redan etablerad produktlinje.

Varför Ortens Favorit?

Det här är inte bara en affärsmöjlighet; det är din chans att äga ett varumärke som ligger rätt i tiden, med en stark förankring i den svenska rappen och en redan dedikerad kundkrets. Du får också tillgång till en produktportfölj som är både diversifierad och högkvalitativ.

Vi söker en drivande och passionerad entreprenör som är redo att ta "Ortens Favorit" till nästa nivå. Är det du? Ta del av detta unika tillfälle att bli en del av en framgångssaga och sätt din egen prägel på framtiden.

Intresserad? För mer information och diskussion om denna spännande möjlighet, kontakta oss via formuläret. Gör dig redo att bli ägare till ett varumärke som har potential att bli ortens, eller varför inte hela landets favorit.

S-

Säljare --

  Fråga Mäklaren

   S-

   Säljare --

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer