Spel o godisbutik till salu # 6081

location Borås - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Kiosk & godisButik

Grundat

2022

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,16 Mkr

Resultat

Vinst

Area

65 m2

Hyra

5000 kr/mån

Beskrivning av Spel o godisbutik till salu # 6081

Spel och godisbutiken BEE SWEET ligger centralt vid Alingsåsvägen i Sjömarken/Borås
Det är en livsmedelsbutik med fokus att sälja godis, läsk och energidryck, nikotinprodukter, glass, chips och fryst och färdig mat

Butiken är den enda i detta område och beläget på ett mycket centralt läge där i dess närområde finns skolor, en mycket trafikerad korsväg, nybyggda flerbostadshus.
Butiken till salu är ombud för flera operatörer som DHL, instabox, Budbee, Bring, Sv. Spel och folkspel Operatörernas intäkter är mycket bra och dessa intäkter täcker hyran och andra räkningar, omsättningen ökar speciellt under högsäsonger som Halloween, Black Fridays, jul och andra högtider. Merförsäljningen ökar när kunderna hämtar sina paket.

Mycket tid och energi har lagts ner på att få i gång butiken och man började se bra resultat efter denna satsning, rörelsen kan utvecklas vidare med tobak och folköl man kan även ansöka om flera ombud. Butiken säljs på grund av sjukdom

Vänligen respektera att seriösa Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Peter Öster, med en enkel presentation och hur finansieringen är tänkt. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu.
Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhanda-håller all övrig information.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Peter Öster
Företagsmäklare

F A K T A
Objekt nr: 6081
Bransch: Butik
Namn: Bee Sweet AB
Adress: Alingsåsvägen 2
Ort: 518 42 Sjömarken
Oms: 70 000 kr/månad
Hyra: ´ 5,000 sek
Yta: 65 kvm
Pris: 160 000 sek

EC

Europa Commerce Företagsförmedling

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  EC

  Europa Commerce Företagsförmedling

  Fråga Mäklaren

   EC

   Europa Commerce Företagsförmedling

   Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer