Solarium med möjlighet till nagel/massagesalong (ID: 1460)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Skönhet & hälsa

Prisidé

0,3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

98 m2

Hyra

13000 kr/mån

Beskrivning av Solarium med möjlighet till nagel/massagesalong (ID: 1460)

Ett mycket välvårdat och fint solarium på bästa läge i Göteborg city finns nu till försäljning. Verksamheten har ett utmärkt läge nära både företag och bostäder. Lokalen är superfräsch och nyligen renoverad, alla inventarier är i prima skick. Ytan är 98 kvm och hyran är cirka 13 000 kr per månad, momsfritt. Det finns 3 bänkar för liggande och en enhet får stående, samt 2 duschkabiner.

Lokalen är rymlig, förutom delen med solarium finns det plats för övriga verksamheter som till exempel nagelvård, massage, hudterapeut med mera. Man kan enkelt hyra ut platser till andra verksamheter för att få hyran betald.

Omsättningen har varit stigande och möjligheterna till ökad omsättning genom införande av nya tjänster och produkter är mycket stora. Nuvarande ägaren har fått ett annat arbete och vill därför sälja verksamheten.

Begärt pris: 300 000 kr. Priset är dock förhandlingsbart och kan diskuteras vid snabb affär.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer