Skönhetssalong i Torslanda 250 000 kr (ID: 1370)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

SkönhetssalongSkönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

58 m2

Hyra

11500 kr/mån

Platser

5 st

Beskrivning av Skönhetssalong i Torslanda 250 000 kr (ID: 1370)

Mitt i bästa läge i Torslanda finns nu denna lokal för skönhetssalong om 58 kvm med perfekt läge mitt i ett känt köpcentrum med köpstarka kunder i området. Området består av lägenheter, hyresrätter blandat med bostadsrätter samt villor. Det pågår också nyinflyttningar till området och här finner du ett flertal butiker från kända varumärken. Lokalen erbjuder goda exponeringsmöjligheter ut mot förbipasserande. Välplanerad och ljus lokal.

Lokalen har nyligen renoverats för 400 000 kr, inklusive både kök och personalutrymmen. Det finns totalt 5 sängar för behandling. Hyran är 11 500 kr exkl. moms per månad. I dagsläget bedrivs endast verksamhet inom ögonfransar men man kan enkelt komplettera med tex hårförlängning, tandblekning eller andra typer av behandlingar.

Omsättningen är varierande men är i dagsläget cirka 30 000 kr per månad, observera att det är på endast en anställd. Man har inte heller satsat på någon marknadsföring så det är enkelt att öka omsättningen. Öppettider är idag 9–19. Verksamheten säljs på grund av att ägaren ska flytta till annan stad.

Adress mm lämnas vid personligt besök.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mäklarjouren kan även hjälpa till med finansiering upp till 10 msek.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer