Rörvattnets Fjällhotell – Jämtland

location Krokom - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

Hotell & turistnäring

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Rörvattnets Fjällhotell – Jämtland

Vid de vackra Hotagsfjällen finns enastående jaktmarker och massor av fantastiska fiskevatten, levande fäbodar, mäktiga och dånande vattenfall, ett av Sveriges artrikaste blomsterfjäll och mycket mer.

Ägarna till Rörvattnets Fjällhotell vill sälja aktierna i bolaget på grund av åldersskäl och för att kunna fokusera mer på sin jaktguideverksamhet. En köpare av aktierna i bolaget kan erbjudas möjlighet till jakt.

Hotellet har 39 bäddar och har genomgått omfattande renoveringar de senaste 10 åren. Möjlighet finns att utveckla ett tomtområde på fastigheten finns.

Överlåtelsen sker som en aktieöverlåtelse.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Calle Roos

  Fråga Mäklaren

   Calle Roos

   Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

   Telefon: Visa nummer